Hapja e kurseve ekzistuese të integrimit për të rinjt.

Të rriturit e rinj pa pretendim ne një kurs integrimi për të rinj,  të finanzuar nga qeveria federale, munden të promovohen nga iniciativa kombetare „Fillo formimin profesional dhe punësim“ në kurset ekzistuese.

Grupi i synuar
Masa u drejtohet të rinjëve të moshës 18-27 vjeç, me një leje qendrimi Duldung ose Gestattung.

Koha dhe vendndodhja
Prane institutit arsimore  Münster e.V (Bildungsinstitut Münster) mund të informoheni për nisjen e kursit si dhe orarin e zhvillimit të mesimit për kurset e integrimit të të rinjve. Kurset do të zhvillohen prane institucionit perkates në Ahlen dhe në Warendorf.

Regjistrime dhe pytje

Kathrin Mühlenbäumer
muehlenbaeumer@bildungsinstitut.de
Tel. 0 2382 766 8005

Bildungsinstitut Münster e.V., Kreis Warendorf
Bismarckstraße 10
59229 Ahlen